Olen Assi Jokivirta, artistivalmentaja.

ROHKEUDEN LÄHETTILÄS

Empaattinen perseelle potkija.


Miksi olen nimittänyt itseni niin mahtipontisesti rohkeuden lähettilääksi?


Rohkeus on asia mistä tiedän paljon ja minkä kanssa olen kamppaillut elämäni aikana eniten.


Tiedän mitä on rohkeus tehdä asiat eri tavalla kuin mitä odotetaan tai miten on ennen tehty. Miten kulkea omaa polkua, tehdä rohkeita valintoja, kokeilla ja erehtyä. Kaatua ja nousta yhä uudestaan. Tehdä vaikka pelottaa niin paljon, että itkettää. Olla herkkä ja haavoittuvainen ihmisten edessä. 


Missioni on auttaa ja rohkaista ihmisiä luomaan omat unelmansa toteen. Auttaa löytämään se oma rohkeus joka välillä on syystä tai toisesta hukassa jossain itselleen rakennettujen muurien sisällä. 


Haluan muuttaa maailmaa yksi ihminen kerrallaan. Antaa kaikki tietotaitoni ja kokemukseni käyttöösi, jotta sinun ei tarvitse oppia kaikkea kantapään kautta niin kun itse olen tehnyt.


Minulle musiikki on intohimo ja olen itsekin toiminut yli 13 vuotta laulaja/lauluntekijänä ja esiintyvänä artistina eri nimillä. Tällä hetkellä julkaisen musiikkia nimellä Assi Musa.

Sosiaalisen median parissa olen työskennellyt jo lähes kymmenen vuotta ja opiskellut aihetta runsaasti näiden vuosien aikana. Minulla on YouTubessa menestynyt kanava johon teen rentouttavia ASMR-videoita. Videoillani on yhteensä yli 8,5 miljoonaa katsontakertaa ja elätän osittain myös tubettamisella itseni.

Kaikkein aktiivisin olen Instagramissa:
assimusa ja assimusacoaching


KOULUTUKSELTANI OLEN

Rentoutusvalmentaja (SHL)

Psyykkinen valmentaja (T4Y)

NLP Practitioner

NLP Practitioner Master (Syksy 2021)