KUKA OLEN?

HEI! IHANA TUTUSTUA.

Olen Assi Musa. Lahdesta kotoisin oleva herkkä, mut rohkee artisti isolla A:lla, jonka luovuus ei rajoitu vain musiikkiin.

Minulle kaikessa tekemisessäni tärkeintä on aitous ja puhun rehellisesti tunteistani ja kokemuksistani julkisesti. Tämä ihastuttaa ja vihastuttaa kanssakulkijoita, mutta koen, että kaikesta pitää pystyä puhumaan.

Missioni on jännitys- ja mokauskulttuurin muuttaminen Suomessa. Sen vaikutus kaikkeen, ihmisten hyvinvoinnista aina taloudelliseen kasvun on merkittävä.

Rohkaisen ja inspiroin ihmisiä olemaan rohkeasti omia herkkiä itsejään musiikillani ja monipuolisella sisällöntuotannolla, jota teen mm. yli 9 miljoonan katsontakerran YouTube-kanavalleni. Asia on minulle tärkeä, sillä jouduin itse tekemään vuosien kovan työn, että ujosta tytöstä tuli esiintyvä artisit joka ei esitä muuta kuin on. Olen aina rakastanut musiikkia yli kaiken ja halunnut esiintyä enemmän kuin mitään, mutta samalla muiden katseiden alla olo oli suurimpia pelkojani.

Musiikkia olen tehnyt yli 15 vuotta eri nimillä etsien omaa suuntaani. Ensin seikkailin hiphopin maailmassa, sen jälkeen oli vuorossa pop. Tämän hetkinen musiikkini on tyyliltään iskelmäpoppia jossa on ripaus folkkia. Tulevaisuudessa yhdistän lauluihini elementtejä historiastani ja tuon mukaan hiphopin puhelaulun. Tällä hetkellä työstän albumia josta ensimmäinen singe Rohkeeta olla mä julkaistiin keväällä 2021.

"Haluan tehdä musaa ja auttaa muita tekee musaa" on lause puhelimeni muistiosta ja olenkin urani aikana valmentanut satoja artisteja ja musiikkialan toimijoita liittyen someen ja alan mentaalipuoleen. Lisäksi olen työskennellyt artistimanagerina Backfront Musicilla.

Ihmisenä olen luova, empaattinen, intohimoinen, itseään jatkuvasti kehittävä ja helposti lähestyttävä "healer", joka RAKASTAA oppia uutta ja ennen kaikkea - jakaa oppimaansa!

Koulutukseltani olen Psyykkinen valmentaja, NLP Coach ja Rentoutusvalmentaja

Mahtavaa, että olet eksynyt kotisivuilleni!

Laita viestiä, jos on mitä tahansa kysyttävää.

Lämmöllä,

Assi

Ota yhteyttä