MENTAALIVALMENNUS

Aivojen Personal Training

OTA KOKO POTENTIAALI KÄYTTÖÖSI!

KESYTÄ PELKOSI. SAAVUTA UNELMASI.


MENTAALIVALMENNUKSELLA TUKEA MM. SEURAAVIIN HAASTEISIIN:


  • itsetunnon ja itsevarmuuden vahvistaminen
  • keskittymiskyvyn ja läsnäolon vahvistaminen
  • rentoutumistaitojen kehittäminen
  • esiintymisjännityksen hallinta
  • hyvivoinnin parantaminen
  • tavotteiden saavuttaminen
  • menestyjän mindset
  • stressitason säätely
  • elintapamuutoksetToteutamme tavoitteeseesi vaadittavat askeleet sinulle sopivassa tahdissa. 3-6kk on usein sopiva valmennusaika. Pidempi aika auttaa meitä kohtaamaan myös mahdolliset repsahdukset ja muut haasteet. Saat voimavaroja pysyvään muutokseen. Aikaa on hyvä olla myös tapaamisten välillä muutama viikko, jotta muutoksen toteuttaminen on sujuvampaa.


Valmennuksessa ei ole kyse neuvomisesta tai valmiiden ratkaisujen antamisesta, vaan tehtäväni on opastaa ja herätellä sinua ratkomaan haasteet itse. Näin opit enemmän. Tulet löytämään uusia näkökulmia , ajattelu- ja toimintatapoja, sekä saat tukea ja keinoja niiden vaihtamiseen."Assilla on mieletön kyky olla läsnä- mentaalivalmennuksesta on joka kerta jäänyt todella lämmin ja ihana olo. Hänellä on ratkaisukeskeinen lähestymistapa keskustellessa ja tyyni, miellyttävä energia, joten oli helppo avautua ja kertoa asioista joihin on muuten ollut vaikea tarttua.

Assin intohimo välittyy hänen tekemisessään ja se kyky millä hän näkee toisen pintaa syvemmältä, on huikea ja harvinainen. Mentaalivalmennus on ollut tärkeä osa omaa henkistä hyvinvointia ja se on auttanut konkretisoimaan polkuani omien kipupisteiden kanssa lempeästi.

Helena,

Artisti


VALMENNUS RÄÄTÄLÖIDÄÄN TILANTEEN JA TARPEEN MUKAAN.

SE VOI SISÄLTÄÄ KÄYTÄNNÖN TEHTÄVIÄ, KESKUSTELUA, MIELIKUVAHARJOITTELUA, HYPNOOSIA ,NLP-HARJOITUKSIA, SYVÄRENTOUTUSTA.

VALMENNUS TOTEUTETAAN TÄLLÄ HETKELLÄ VAIN ZOOMIN KAUTTA.


Assin valmennuksesta oon saanut hirveesti uutta inspiraatiota elämään. Se on tuntunut oikeastaan tosi kokonaisvaltaiselta elämän valmennukselta, jota oon just nyt tarvinnut.

Aloitusvaiheessa olin tosi hukassa kaiken suhteen ja nyt mulla onkin työkaluja joiden avulla voin vaikuttaa itse asioihin. Jokaisen tapaamiskerran jälkeen oon täynnä uutta puhtia, jota en tajunnut mussa edes olevan.

Assin valmennus on ollut mulle hirmu iso voimavara tänä vuonna.

Yhtään liioittelematta, en voi muuta kuin suositella.

-Noora/ Artisti, tuottaja

Monesti rakennamme tiellemme esteitä etsiessämme polkua eteenpäin.

Etsimme ratkaisuja uskaltamatta kysyä oikeita kysymyksiä.

Valmennuksen alussa olin turhautunut, kun en saanut vastauksia mitä halusin. En saanut vastauksia mitä odotin. Kunnes sain vastauksen mitä tarvitsin.

Assin kanssa on käsittämättömän helppoa puhua itselle vaikeista aiheista ja omista epävarmuuksista. Mikä parasta, sain häneltä myös työkaluja niiden työstämiseen.

Luulin valmennuksen keskittyvän uraani musiikissa, mutta taisin saada avustetun askeleen kohti pelottomampaa elämää.

-Stefan/ Artisti

Voitin kilpailussa kolme käyntiä Assin mentaalivalmennukseen, ja vaikka Assin tietäen osasin odottaa timanttia, yllätyin silti kuinka voimakas ja kauaskantoinen vaikutus tapaamisillamme oli. Sain valmennustapaamisissa monia arvokkaita oivalluksia ja Assin minulle opettamat tekniikat ovat pysyneet mukanani ja auttaneet minua selviytymään jo useammasta kiperästä tilanteesta.

Assi on lämmin ja helposti lähestyttävä, sydämellinen ihminen jonka valmennettavana on ilo olla.

-Helena/ Artisti

Assilla on parantajan aura. Hänen valmennuksensa auttoi kirkastamaan omia tavotteita sekä unelmia. Lisäksi löysin yllättäviä syvempiä syitä siihen miksi olen juuri sellainen kuin olen.

Nämä oivallukset saivat liikkeelle ketjureaktion joka jatkuu yhä.

Sain valmennuksesta lohtua, turvaa ja oivalluksia.

Kiitos Assi!

-Samuli / Tuottaja

Assin mentaalivalmennus oli ihan huikea kokemus. Sain konkretisoitua omia tavotteitani elämässä ja priorisoitua asioita paremmin oman hyvinvointini ja tavotteiden kannalta.

Opin näkemään saavutukset, joita olen saavuttanut ja kokoajan saavutan lisää. Aiemmin tuntui, etten koskaan tehnyt tarpeeksi vaikka kuinka olisin raatanut.

Sain voimaa irrottautua turhaa energiaa vievistä asioista, jotka eivät kuitenkaan ole minulle niin tärkeitä, että niihin kannattaisi kanavoida energiaa. Assin kanssa oli helppo keskustella ja käydä läpi omia isoja tapahtumia elämässä ja muita asioita ja tunteita, jotka ovat paljon vaikuttaneet elämääni.

Löysin mentaalivalmennuksen myös liikunnan ilon uudestaan ja olen nyt monta kuukautta käynyt viikottain juoksulenkeillä ja ruvennut kymmenen vuoden tauon jälkeen hiihtämään. Se on tuonut minulle paljon tasapainoa elämään ja parempaa oloa sekä henkisesti, että fyysisesti.

-Amanda/ Artisti

Voin suositella Assin valmennusta erittäin lämpimästi! Assin valmennuksessa aloin hahmottamaan omaa polkuani ja valintojani paremmin ja siinä sivussa taisin jopa löytää kirkkauden siihen mitä asioita kohti haluan tulevaisuudessa mennä.

Nyt näen asiat jotenkin helpommin hallittavana kokonaisuutena, enkä enää vain epämääräisinä toiveina ja haaveina siellä täällä.

Voiko sitä mentaalivalmennukselta oikeastaan enempää toivoakaan?

Assi on lämmin, fiksu, empaattinen, helposti lähestyttävä tyyppi ja ihan superhyvä siinä mitä tekee!

Meri/ Artisti