SOMEVALMENNUS

TÄHTI, SÄIHKY KIRKKAAMMIN SOMESSA!

ARTISTI, HYÖDYNNÄ SOMEN VOIMA OIKEIN!

SKROLLAA VÄHEMMÄN - LUO ENEMMÄN.
VALMENNUS RAKENTUU AINA TARPEIDEN JA VARATUN AJAN MUKAAN SEURAAVISTA AIHEISTA:


  • Somessa menestyjän mindset
  • Miten jään mieleen -> Profiilin optimointi -> Brändin selkeytys
  • Miten herätän huomion -> Hyvän postauksen kaava
  • Somestrategian luominen esim julkaisujen ympärille
  • Tilin kasvattamisen ABC, ei oikotietä onneen
  • Instagramin eri ominaisuuksien tehokas hyödyntäminen
  • Miten reagoin negatiiviseen palautteeseen
  • Some ja hyvinvointiAssin kanssa oli tosi luontevaa olla heti ensitapaamisesta lähtien ja oli helppo olla oma itsensä ihmisenä kun artistina, joka on super tärkeää kun mietitään sitä että päästät jonkun ihmisen sun lähelle antamaan sulle tarvittavaa palautetta somen ja sitä kautta sun uran eteenpäin viemiseen.

Assi osas kaivaa esiin just mun artistiudesta sellaset luonnolliset palaset esiin, mitä tuoda enemmän näkyviin myös somessa ilman että tuntui, että nyt täytyy alkaa hirveesti suorittamaan jotain mikä ei tunnu omalta.

Sain myös rohkeutta tuoda esiin vahvempiakin kantojani ja siten luoda vahvempaa arvopohjaa joka sitouttaa myös omaa yhteisöä paremmin, kun meitä yhdistää samat asiat. Jos kaipaat valmennusta sun somen nextille levelille viemisessä niin Assi on the on to go to!

Ida/ Artisti

Otin Assilta muutaman session artisteille suunnattua somevalmennusta. Olin aika pihalla siitä mitä artistiuteen liittyvä some yleisesti edes on ja koko somejuttu tuntui suorastaan aika ahdistavalta.

Assilta sain hyödyllisiä konkreettisia neuvoja, vinkkejä sekä ideoita jotka auttoivat madaltamaan kynnystä somen tekemiseen. Tämän lisäksi Assi onnistui todella hyvin ja selkeästi avaamaan minulle artistisomen syvempiä tarkoitusperiä kuten sitä mistä siinä lopulta on kyse, mitkä voivat olla tekemiseen liittyviä suurempia tavotteita ja mitä hyötyä niistä voi olla artistin uralla. Valmennuksen jälkeen jäi inspiroitunut fiilis ja somen tekeminen ei tuntunutkaan niin ahdistavalta.

Assin valmennuksessa oli helppo olla ja Assin asenne valmennettavaa kohtaan on lämmin ja kannustava. Voin ehdottomasti suositella Assin somevalmennuksia!

Alex/ Artisti


Assin selkeä ja helposti lähestyttävä somevalmennus auttoi hahmottamaan omaa somen tekemistä, jäsentelemään sitä sisältöä jota haluan tuottaa ja kirkastamaan omia tavotteita fiilispohjaisen roiskimisen sijaan. Lämmin suositus!

Maria/ Artisti

Olen saanut Assilta somevalmennuksessa runsaasti työkaluja ja syväluotaavia ideoita personoidumpaan somepresenssiin. Mulle some on ollut hiukan ahdistava paikka ja Assi on ohjauksellaan kyennyt auttamaan mua päästämään irti turhasta itsekriittisyydestä. Ei some ole niin vakavaa! Suosittelen Assin palveluja lämpimästi!

Sansa/ Artisti